Over Mij

Over mij
fotografie: Wonderlust | https://www.joleinkoenders.nl

Over mij

Wanneer mag je van jezelf zeggen dat je veelzijdig bent? Dat ik echtgenoot, vader en grootvader ben is een mooi begin. Daarnaast ben ik vriend, collega, adviseur personeel en organisatie, haptotherapeut, emdr-therapeut, verliesbegeleider, penningmeester van de stichting haptonomisch contact, gastheer in de Norbertijnenabdij van Berne, begeleider van themaweekends in diezelfde abdij, leken-uitvaartvoorganger in de PKN van Lochem, liefhebber van de Nijmeegse Vierdaagse (7 x voltooid), Camino-freak. En sinds kort ga ik af en toe voor in kerkdiensten. Kom ik in de buurt van veelzijdig, denk je?

Zo langzamerhand, ik deed er ruim 60 jaar over, begin ik wat rode draden te ontdekken in deze wirwar: ik heb een zwak voor mensen in beweging, hou van verhalen en vind schrijven leuk. Die drie aspecten breng ik hier bij elkaar. 

Wanneer ik aan verhalen denk, dan denk ik aan schrijvers als Paolo Coelho en Toon Tellegen. En omdat ik opgroeide in een christelijk nest, heb ik (later) ook de schoonheid en actuele zeggingskracht van de verhalen in de Bijbel ontdekt. Vandaar dat ik wil schrijven over wandelen, camino, geloof, religie en alles daar tussenin. Want het moet wel veelzijdig blijven natuurlijk… 

Genoeg over mij. Ik wens je veel leesplezier!

Erik